Textiel Verzorgingheader kopen huren

U heeft niet de beschikking over eigen linnen? Dan kan Wasserij de Nijverheid ook een verhuurpakket voor u samenstellen. De samenstelling van dit pakket wordt in goed overleg met u bepaald, afhankelijk van uw wensen en eisen. Uiteraard komt ook de kwaliteit van de materialen daarbij aan de orde.

Wasserij de Nijverheid heeft al jarenlang ervaring met het kopen en huren van linnen, en daar plukt u de vruchten van. Via ons kunt u een uitgebreid assortiment aan linnen kopen én huren. Hierbij kunt u denken aan:

  • restaurantlinnen
  • bed- en badlinnen
  • kokskleding en keukendoeken

Kopen
kwaliteit in eigen beheer

Kiest u ervoor om uw textiel in eigen beheer te houden, dan kunt u via Wasserij de Nijverheid voordelig een pakket op maat samenstellen. Wij komen vrijblijvend bij u langs met monsters van diverse leveranciers en informeren u daarbij met plezier over de kwaliteit, inzetmogelijkheden en prijzen. Ook geven wij desgewenst vrijblijvend een advies over de wasresultaten. Vanzelfsprekend kunt u uw textiel ook na aanschaf door Wasserij de Nijverheid laten wassen.

Huren
zekerheid en comfort

Geeft u de voorkeur aan textiel huren, waarbij u altijd de juiste goederen schoon, gestreken, gesteven en gevouwen in huis heeft? Dan komen wij eveneens graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze linnenverhuur is gebaseerd op invulling van uw specifieke wensen en wordt uitgevoerd in een transparante prijsstelling met gescheiden was- en huurprijzen.

Wilt u meer informatie?

Of het nu gaat om het huren of kopen van linnen, u kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een gesprek ter kennismaking waarin wij u direct diverse linnensoorten kunnen tonen. Vul het contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bereiken op 0591- 649562.

Contactformulier

U profiteert van één vast aanspreekpunt voor zowel wassen als huren, waardoor we direct kunnen inspelen op uw wensen voor bijvoorbeeld extra leveringen.

  • Verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit linnen
  • Transparante prijsstelling (gescheiden was- en huurprijzen)
  • Geen overnameverplichting na afloop contract
  • Tijdelijk of eenmalig linnenverhuur is en blijft betaalbaar

 


 

 

Certificering

 

osb keurmerk   Mantelzorgvriendelijk